Korišćenjem bilo kog dela ili pristupanjem bilo kom sadržaju na sajtu DPP (u nastavku: DPP, sajt DPP, sajt) automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem sajta DPP, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo sajta DPP ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje.

 

Sajt DPP

DPP posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja svog sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta i pristupaju im, osim u slučaju kršenja pravila korišćenja. Sajt DPP sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja sa naših profila društvenih mreža i video striming servisa, kao i linkova ka spoljnim stranicama i sadržajima. DPP sadržaje na svom sajtu objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta koristite na vlastitu odgovornost i DPP se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu DPP i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

DPP polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, foto, video i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašćeno korišćenje (preuzimanje za dalju upotrebu, pokušaj pristupa sa namerom promene sadržaja sajta bez posedovanja korisničkog naloga sa datim nivoom privilegija) bilo kog dela sajta bez eksplicitne dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava DPP i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je DPP povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti predmeta žalbe.

 

Linkovi ka spoljnim stranicama i sadržajima

Sajt DPP može sadržati linkove ka veb-stranicama van našeg domena (hiperlinkove ka spoljnim - eksternim stranicama i sajtovima).

DPP ovakve linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje van našeg sajta i domena. DPP nikada neće insistirati na posetama sadržajima van svog domena, te posetioci sajta spoljnim stranicama pristupaju isključivo na sopstvenu odgovornost.

YouTube

DPP objavljuje video-fajlove koji su locirani na serverima youtube.com.Video zapisi koji su označeni kao "Related" ("Povezani"), postavljeni su po automatizmu YouTube softvera, na koji DPP nema, niti može imati uticaja. Samim tim DPP nije odgovoran za sadržaje ovih video zapisa.

 

Izmene pravnih dokumenata

DPP zadržava pravo da bez najave izmeni ova Pravila korišćenja, Politiku privatnosti ili Politiku korišćenja kolačića. O važnim promenama i dopunama DPP može obavestiti korisnike svojih usluga putem elektronske pošte ili objavljivanjem obaveštenja na sajtu ili društvenim mrežama.

Korišćenje bilo kog dela ili pristupanje bilo kom sadržaju na sajtu DPP podrazumeva da ste upoznati sa najnovijom revizijom Pravila korišćenja.