Lokacija Kontakt Prijava
Pretraga Podešavanja Navigacija
Svetlo Tamno
Google Translate to English

Elektronski obrasci

Prijava za učešće

Prijavite se za učešće na konferenciji. Planirani oblici učešća su: plenarno predavanje, simpozijum, usmena prezentacija, prezentacija u stručnoj sesiji, okrugli sto, radionica i promocija knjige.

Prijava promocije knjige

Na konferenciji Dani primenjene psihologije može biti prijavljena promocija knjige iz oblasti psihologije. Prijavu podnosi autor knjige korišćenjem elektronskog obrasca, a autora, govornici na promociji mogu biti recenzenti knjige i specijalni gosti predloženi od strane autora.

Collaboration Hub

Svi registrovani učesnici (autori i koautori prihvaćenih radova) mogu se pridružiti Collaboration Hub-u – posebnoj sesiji na kojoj autori koji žele da ostvare međunarodnu saradnju imaju priliku da predstave svoje projekte. Ukoliko imate projekat koji je u toku, planirate projekat i tražite međunarodne saradnike ili biste želeli da uzmete aktivno učešće (na primer, pružanje pomoći prilikom prilagođavanja upitnika, prevoda, prikupljanja podataka u Vašoj zemlji), molimo Vas da navedete osnovne informacije o sebi, oblasti studija i interesovanjima. Ukoliko želite da učestvujete u ovoj sesiji, molimo Vas da se prijavite popunjavanjem priloženog elektronskog formulara.

Registracija publike

Ukoliko biste želeli da uzmete učešće na konferenciji u svojstvu publike, možete to učiniti tako što ćete popuniti ovaj formular.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa konferencijom, možete nam se obratiti putem ove kontakt forme – biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo dodatna pojašnjenja.

Transformativni procesi u društvu, životnoj sredini, organizaciji i praksi mentalnog zdravlja

KONTAKT INFORMACIJEĆirila i Metodija 2, 18101 Niš
kontakt@dpp.rs
Kontakt forma

 

UPLATA KOTIZACIJEBroj računa: 840-1818666-89
Poziv na broj: 74212132
Svrha uplate: Kotizacija za konferenciju ''Dani primenjene psihologije 2022''
Primalac: Filozofski fakultet, Ćirila i Metodija 2, 18101 Niš

Više informacija